Izrada online

Online prodaja danas ima jako puno prednosti. Poslednjih par godina sve je aktuelnija među preduzetnicima i za to postoji dosta razloga. Mnoge prepreke koje su svojstvene tradicionalnoj prodaji kod online prodaje ne postoje. Zahvaljujući online prodaji danas svako ima mogućnost da raste i da se razvija i generalno online biznis može ponuditi veliki potencijal samo ako ste uporni i strpljivi. Upravo je to ključ svakog online biznisa. Biti uporan, biti strpljiv. Mnogi preduzetnici očekuju vidljive rezultate brzo. Međutim potrebno je neko vreme da bi oni bili vidljivi.

Možda najveća prednosti koju online biznis ima jeste sloboda. Lap top je zapravo jedina alatka koja vam je potrebna. Druga prednost je izostajanje svih onih troškova koje tradicionalni biznisi imaju. Ako se upustite u online biznis neće vam trebati kancelarija ili zakup lokala, nema komplikacija koje podrazumevaju dugoročni ugovori i mnoge druge stvari. Imajte na umu da kod online biznisa ne morate imati u zalihama mnogo artikala, uzimate dakle samo one koje se dobro prodaju. Jedna od prednosti jeste i to što vaša internet prodavnica radi 24 časa 7 dana nedeljno. Potrošači mogu obaviti kupovinu i dok vi spavate, dakle bilo kada. Izrada online prodavnice danas jako je korisna sa više aspekata. Pre svega njene dostupnosti širom sveta svakog dana u godini nonstop. U tom slučaju ne postoje redovi, ne postoji gužva i zadovoljstvo kako potrošača tako i vas kao preduzetnika je obostrana. Ono što je bitno da napomenemo jeste da ako još razmišljate da pokrenete online biznis i imate online prodavnicu ne zaboravite da ćete biti mnogo rasterećeniji u smislu dodatnih troškova kao na primer zakupa lokala, ujedno ste otvoreni svetu i svetskom tržištu koji ne zna za radno vreme i kontinuirano svakodnevno raste.

Šta je bitno

Izrada web shopa je ono što je bitno. Ova izrada zahteva unapred definisane neke stvari. Pre nego što se upustite u ovo neke stvari morate imati razjašnjene. Da li želite da vaš online biznis bude globalno dostupan ili lokalno. Morate imati svoju ciljnu grupu i u vezi sa tim istražiti sve karakteristike i njima svojstvene proizvode. Svakako da morate videti koji su to najbolji načini da doprete do svoje publike i svoju ponudu učiniti što vidljivijom. Morate imati u vidu i samu logistiku, nabavku i distribuciju svoje robe morate učiniti što jednostavnijom ali i definisati opcije plaćanja kao i politiku cena. Jako je bitno znati da bez dobre strategije nema realizacije ni onih najboljih biznis ideja. Svako ko krene da se bavi online biznisom ali i inače šta god da pokrećete uz dobro osmišljenu strategiju i plan sve je moguće, time su vaše šanse za uspeh veće a rizici ulaganja svdeni na minimum.

Svoju internet prodavnicu možete izraditi u bilo kojoj platformi ali imajte na umu da je skoro pa obavezno optimizovati i testirati. Dosta internet prodavnica radi se u wordpress platformi. Dosta popularna platoforma kao što je shopify idealna je za izradu internet prodanice za početnike zbog lakog korišćenja. Izrada shopify prodavnice zahteva određeno vreme, pored toga klasifikaciju proizvoda i pripremljene tekstove.

By Admin

4 thoughts on “Sve prednosti internet prodavnice”
 1. Hey!

  Come test out our beta project LeadsFly.biz and come get your free business leads.

  Regards,
  Byron

 2. Hi,

  If I can tell you exactly which Businesses (B2B) visited your website today – would you be interested?

  Here is what I mean.

  You get 100 visitors today.

  2 of them fill out your form.
  1 of them calls you.
  97 of them are gone forever… Until Now.

  Our software can track:

  -Who was on your website
  -How they got there
  -What keyword they searched
  -Their Name, Phone and Email address.

  Don’t lose any more leads or sales opportunities.

  We’ve been in business since 2015 with clients around the world.

  Interested? Send me your name and number for a no cost demo on YOUR website.

  LeadsMax.biz

  Regards,
  Website Detective
  Don’t Miss Any Opportunity.

 3. Hi,

  Do you have a digital product you would like to see promoted for free?

  Do you target companies with your product?

  We promote your product for you on a commission basis.

  Come check us out: https://vesti-info.leadsboy.biz

 4. Hi vesti-info.rs

  We noticed your website vesti-info.rs is only listed in 9/2,500 directories.

  We have a service that lists your company in all the directories globally.

  It supports all countries, all services, to boost your SEO and get you those high quality back links that directories offer.

  We have a promo running for a one time fee of $99

  Visit us on https://vesti-info.companyregistar.org/vesti-info.rs to get listed.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *