klasicne burme belo zlato

Burme predstavljaju smibol neraskidive povezanosti dvoje ljudi, koji uz ovaj svedeni, ali i efektni nakit krunišu svoju ljubav brakom. Nekada se biraju moderne ili klasične burme belo zlato, dok su danas pored varijante burme belo i roze zlato neverovatno popularne i posebno efektne za dame.

Nekada je postojala dilema da li odabrati burme belo, žuto zlato ili eventualno srebro kao povoljniju, ali manje kvalitetnu i trajnu opciju. Danas se sve češće parovi odlučuju primarno za belo zlato, zato što predstavlja neki vid odličnog kompromisa između muškarca koji najčešće traži svedeni prsten, i dame koja može uvek biti raspoložena za upečatljive detalje i blještavost.

Varijante koje imaju atraktivne i klasične burme belo zlato

Kada se biraju savršene burme belo, žuto zlato, ali sve češće i roze tonovi, najvažniji faktor kupovine jeste stil, ukus i raspoloživ budžet. Nekada je tradicija nalagala da prstenje za venčanje kupuje kum, ali danas je to u velikoj meri prevaziđeno, pa parovi samostalno biraju, ali i finansiraju moderne ili klasične burme belo zlato. Upravo tako, najčešći izbor budućih supružnika su burme belo zlato, jer se mogu pronaći u ogromnom broju dostupnih modela, koji variraju od klasičnog, modernog i onog sa višestrukim detaljima i kombinacijama po porudžbini.

Klasične burme belo zlato omiljene su posebno muškarcima, jer se jednostavno nose, bez mnogo detalja i mogu imati sjajnu, polusjajnu ili matiranu površinu. Efektna gravura sa unutrašnje strane može biti u vidu simboličnih inicijala ili datuma, dok na vidljivoj površini dame se često odlučuju za dodatak cirkona, linija, kao i kombinovanja sa drugim bojama zlata. Tako, burme belo i roze zlato su idealna kombinacija za žene, a cenovno su na identičnom rangu kao i jednobojno prstenje. Veliki izbor burmi možete pronaći na sajtu zlatare Aurum.

Burme belo zlato – cena koja ne zahteva izrazito obiman budžet

Bilo da se kupuju burme belo, žuto zlato, roze opcija ili kombinacija, veliki broj parova razmišlja koliko novca treba i može da izdvoji za ovaj odabir. Kada se kupuju burme belo zlato cena se razmatra sa aspekta uklapanja u unapred definisani budžet. Ipak, u pitanju je prstenje koje simboliše ljubav i povezanost, nosi se dugi niz godina na rukama, pa je poželjno razmišljati i u pravcu da ne treba praviti značajna cenovna ograničenja, dok se uvek može uštedeti na drugim odlukama i kupovinama. Klasične burme belo zlato za muškace zbog težine i većeg obima, imaju nešto višu cenu od ženskih, ukoliko naravno se dame ne odluče za dodatke kao što je drago kamenje. Danas, par koji obuhvata klasične burme belo zlato može se pronaći od cene koja se kreće na nivou od oko 200 evra, pa čak i do nekoliko puta skuplje. Prosečno, oko 400 evra se kreću kombinacije burme belo žuto zlato, kao i burme belo i roze zlato. Isti cenovni rang je i za burme koje imaju efektne detalje, veću težinu i širinu.

Donošenje odluke o kupovini burme zahteva razmatranje dostupnih ponuda, pripremanje okvirnog budžeta, ali i spremnosti da se idealan model kupi čak i kada se radi o nešto višoj ceni. Kako je u pitanju prstenje koje će uvek sijati na rukama, važno je kupiti model koji će uvek odgovarati stilu i ukusu, a to su sigurno moderne i klasične burme belo zlato.

By Admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *