Xtip

Pred nama je praznično „ludilo“, a to mnogo znači, od pripreme za doček najluđe noći do kupovine poklona za najmilije. Prodavci se utrkuju da na svakom koraku optimalno promovišu svoj proizvod kako bi ostvarili popuste za prolaznike, ali i za one koji traže određene stvari preko interneta. Deda Mraz, irvasi, lampe, okićene jelke su svuda oko nas, a važno je pitanje šta staviti ispod jelke.

Dobro znamo da u ovo doba godine svima nedostaje novca i svi se slažu da će se ceo januar, a možda i februar, finansijski oporavljati od praznika. Porodica, kumovi, prijatelji, svi najdraži zaslužuju znak pažnje tokom praznika, kako bismo svi što bolje krenuli u nov obilazak  oko Sunca.

Znači, glavna tema su finansije, a ovom prilikom vam predstavljamo najjednostavniji trik da popunite budžet za novogodišnje đakonije i poklone.

MerkurXtip je pokrenuo novu kampanju koja nagrađuje sportsko znanje, a svi ljubitelji sportskog klađenja imaju priliku do 19. januara sledeće godine da dopune svoj budžet za 100.000 dinara dnevno. Najlepše je što se svakog dana nekom od srećnika, ali i ozbiljnih sportskih stručnjaka, dodeljuje pomenuta suma.

Uslovi skoro da i ne postoje, samo treba da kreirate dobitni tiket́ sa najvećom ukupnom kvotom i čekaće vas 100.000 dinara. Sve funkcioniše poprilično jednostavno.

Uslov je da je tiket dobitni i da ima najveću pogođenu kvotu u tom „takmičarskom danu“. Veoma je važno znati da u MerkurXtip-u „takmičarski dan“ počinje u 8 sati i traje do sutra ujutro, narednog kalendarskog dana. Važno je da svi događaji iz tiketa moraju biti odigrani u roku od 24 sata tog „takmičarskog dana“.

A najbolje smo ostavili za kraj, u takmičenju su svi tiketi uplaćeni u MerkurXtip lokalima, kao i putem interneta – preko Xtip naloga.

Ovde smo rešili vaš problem, kako da dodatno dobijete novac za ovo vreme praznika i kako da predstojeći praznici prođu u dobrom raspoloženju, naravno začinjenim sjajnim poklonima, jer vreme je za darivanje.

By Admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *