total tv kraljevo

Satelitski provajder predstavlja sistem koji televizijske signale prenosi preko telekomunikacijskih satelita. Kada se spomena satelitski provajder, veliki broj ljudi prvo pomisli na veliki tanjir koji stoji na krovovima kuća ili zgrada. Zapravo, ovi tanjiri su veoma značajni jer se signal preko njih šalje i prima, a to je omogućeno uz pomoć kompresije, i zahvaljujući njoj, vrši se lakši i brži prenos većeg broja kanala. Nakon toga se vrši enkripcija signala i on se tako šalje preko satelita. 

Šta je satelitski provajder i koje su njegove prednosti?

Najveća i glavna prednost satelitskog provajdera jeste dobar signal svuda, kako u gradu, tako i na selima i zabačenim naseljima. Pored toga, kao jedna od prednosti navodi se i HD audio i video kvalitet. To je veoma važno jer provajderi kablovske televizije vrlo često nisu u mogućnosti da pokriju sela ili neka zabačena naselja.

Regionalni provajderi

Najpoznatiji regionalni satelitski provajder koji omogućava praćenje velikog broja domaćih i stranih kanala u bilo kom delu Srbije jeste Total TV. Kada je reč o ovom provajderu, ne postoji geografska ograničenja, i to zahvaljujući velikoj pokrivenosti koju ostvaruje satelit Eutelsat 16A, i zahvaljući njemu nudi preko 150 TV i radio kanala. Ukoliko vam je potrebna usluga lokalnog servisa tražite na internetu npr. “Total tv Kraljevo kontakt“ i informišite se o aktuelnioj ponudi.

Pre nekoliko godina, ugradnja satelitskog provajdera je bila veoma skupa i komplikovana investicija. Oprema je bila mnogo skuplja, a proces biranja i podešavanja kanala komplikovan. Sa druge strane, danas provajderi omogućavaju kupovinu paketa kanala, i uglavnom se tada nudi svi nacionalni kanali, ali i različiti poznati svetski kanali. Satelitski resiveri uglavnom dolaze sa opcijama za pauziranje, premotavanje i snimanje programa. 

Cena satelitskog provajdera

Cena satelitskog provajdera zavisi od više faktora. Prvi faktor, jeste svakako o kom provajderu je reč. Drugi faktor jeste šta je sve korisniku potrebno, jer naime postoje različiti paketi koji obuhvataju: internet, fiksni telefon, TV, mobilni telefon, itd.

Total TV cena iznosi od 895 dinara do 2095 dinara, i ona zavisi u odnosu na broj programa, tačnije kanala. Pored toga, svakako da postoji i određeni dodatak koji korisnici mogu doplatiti i tako dobiti još neke druge programe. Pored toga, postoji i određeni paketi koji mogu biti dosta povoljniji. Recimo, postoji trio paket koji obuhvata: televiziju, net i telefona i cena iznosi 2495 dinara i 3095 dinara i to ponovo zavisi od broja programa na televiziji koji imate. Takođe, i ovde postoji mogućnost doplate nekih programa, kanala, pa čak i interneta. 

Da bi kompanije privukle nove korisnike i da bi zadržali stare korisnike, oni često daju neke popuste, tačnije akcije na određeni vremenski period koji je uglavnom na 12 meseci. Cena tokom tog promotivnog perioda je dosta umanjena, i često to privlači nove korisnike da potpišu ugovor. Kompanija Total TV često daje akcijske cene i one mogu biti oko 699 dinara za televiziju na 12 meseci. Pored toga, oni često daju i akcijske cene za pakete, kao što je već ranije pomenuti trio paket, i cena tog paketa na akciji iznosi 1599 dinara na 12 meseci. Kada prođe akcijski period, onda se cena paketa povećava na onu sumu koja je potpisanim ugovorom predviđenoa.

By Admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *