Merkur ponuda

Počela je nova sezona u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu (NBA), a kvalitetni timovi i dobro raspoređena konkurencija garantuju izjednačenu borbu najpre za plej-of, a potom i za titulu. Najveće svetske zvezde igre pod obručima već u prvim utakmicama pokazale su da nas iz noći u noć očekuje spektakl, a MerkurXtip u korak prati najbolju ligu.

 

Dobro je poznato da u MerkurXtip-u košarka ima svoje posebno mesto, ponuda se od samog početka jednostavno ističe u odnosu na konkurenciju. Naravno, kada je u pitanju NBA, ponuda mora da bude najjača.

 

Uobičajene igre za svaki meč su pobednik, pobednik sa hendikepom, ukupan broj poena na meču, na poluvremenu pa i po četvrtinama, kao i kombinacije pobednika uz ukupan broj poena, ali na to smo svi navikli. Ono što ističe MerkurXtip od konkurencije jeste ponuda kada su u pitanju specijali i to oni koji su vezani za performanse igrača.

 

Broj poena, skokova ili asistencija gotovo svih igrača sa svih mečeva mali su deo ponude, a ono što je posebno jesu dueli igrača. Ko će biti uspešniji Lebron Džejms ili Kevin Durent, Kari ili Jokić i koliko će poena zajedno postići? Podrazumeva se da je u ponudi klađenje na pitanja, ko će biti MVP, najbolji trener godine, najbolji defanzivac, igrač koji je najviše napredovao, ruki godine, kao i pobednike konferencija i glavno pitanje, ko će biti novi šampion NBA? Sve to na jednom mestu, samo u MerkurXtip-u.

 

Najnovija stvar, u inače prebogatoj ponudi, je kategorija pod nazivom “Zvezda večeri” gde će biti ponuđen spisak svih superstarova koji igraju istog dana, a treba izabrati najuspešnijeg. Kvote na najboljeg pojedinca večeri biće vrhunske, a pogoditi tako nešto je izazov koji će se ponavljati svakog dana do kraja sezone.

 

Uz NBA, u MerkurXtip-u ogromna pažnja posvećena je Evroligi i Evrokupu, kao i većini evropskih liga, sa najširom ponudom na našem tržištu, a u planu su nove igre i iznenađenja za sve one kojima je košarka u srcu.

 

Pratite NBA, igrajte se sa MerkurXtip-om jer najbolji uvek idu zajedno!

By Admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *