Video snimak koji će vas raznežiti: Ženka pitbula plače uz crtani „Kralj lavova“

Foto: Screenshot, Facebook

Ponosni, novi staratelj spasenog pitbula govori svima koliko je njegova ženkica Luna osetljiva i slatka.

Luna je došla na svet pre nekoliko meseci u prilično teškoj situaciji, rođena je na ulici od majke koja nije imala svoj dom i ubrzo je odvedena u hraniteljsku kuću zajedno sa još 12 štenaca. Na sreću, nekoliko nedelja kasnije, majka pitbula.

Melon, i njenih desetak beba počeli su da se usvajaju zahvaljujući lokalnom društvu za spasavanja iz Tenesija. Lunu su usvojili Džoš Majers i njegova devojka Hana. Par verovatno nikada neće zaboraviti prvu vožnju kući, Majers je vozio dok je Hana sedela sa Lunom u naručju pored njega.

U mesecima koje je Luna provodila kod Majlsa i Hane ona je stasavala i postajala sve umiljatija, a njeni staratelji su počeli da primećujui preslatke crte njene ličnosti.

Međutim, ono što je Luna učinila pre nekoliko dana sve je oduševilo, sve je iznenadilo. Gledali su animirani Diznijev klasik „Kralj lavova“ i Luna se igrala sa svojim igračkama. Kada je u filmu usledio zaplet, Luna je zastala iznenada. Kada je jedan od likova umirao, Luna se okrenula i pogledala u televizor. Dok je Simba pokušavao da probudi tatu, Luna je počela da cvili.

Suze su počele da joj teku na ovu scenu i to je trenutak koji njeni vlasnici neće lako zaboraviti, prenosi Pet face.

 

(Vesti-info.rs)