SIN ČUVENOG FUDBALSKOG TRENERA ORGANIZOVAO NAPAD NA SRPSKE VATERPOLISTE! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Splitska policija privela je trojicu huligana koji se dovode u vezu sa napadom na Vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj rivi, a jedan od uhapšenih je sin poznatog splitskog fudbalskog trenera!

Hrvatski portal „Slobodna Dalmacija“ saznaje da privedeni huligan radi kao konobar u jednom kafiću na Rivi, a policija sumnja da je upravo on zvao ostale napadače kada su vaterpolisti došli u kafić. Zbog toga mu je policija oduzela mobilni telefon.

Osim njega na ispitivanje su dovedena još dva muškarca koja se dovode u vezu sa napadom, a policija za dvojicom još traga.

„Policijski službenici su jutros u službene prostorije doveli trojicu muškarca koji se dovode u vezu s napadom dok se za dvojicom još traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i oteti dres“, poručila je ranije danas Antonela Lolić, portparol PU splitsko-dalmatinske.

Podsetimo, Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti su u nedelju u centru Splita.

Četvorica igrača sedela su na kafi oko 13:40 sati na Rivi, glavnom gradskom šetalištu, kada im je prišla grupa mladića i zatražila od njih da skinu trenerke sa klupskim obeležjima, a potom nasrnula na njih i počela da ih tuče.
Zbog ovog incidenta utakmica Mornar – Crvena zvezda je otkazana.

(Vesti-info.rs/Kurir sport)