Antonio Banderas (59): Infarkt me je toliko poremetio da mi se čak i lice promenilo!

Tanjug/AP, Daniel Ochoa de Olza

„Ceo taj događaj me je naterao da se zapitam o smislu života. Gledao sam smrti u oči i shvatio da je jedina sigurnost u životu – smrt.“

Poznati glumac je 2017. godine preživeo infarkt u 57-oj godini života, koji ga je životno ugrozio. Dve godine kasnije, glumac priznaje da je ovaj nemili događaj i dalje veoma prisutan u njegovom životu svakog dana.

Infarkt ga je toliko poremetio da mu je čak promenio i izraz lica. Iako je u prvom momentu delovalo da je njegov srčani problem nevažan i da nije toliko opasan, kroz par meseci je shvatio da treba da se ozbiljno zabrine za svoje zdravlje.

ZLATNI SAVETI ZA DOBRU LINIJU U 50-IM: AKO SE OVAKO ODNOSITE PREMA SVOM TELU, BIĆETE PUNI ELANA!

On je u jednoj televizijskoj emisiji u vezi sa tim izjavio sledeće: „Ceo taj događaj me je naterao da se zapitam o smislu života. Gledao sam smrti u oči i shvatio da je jedina sigurnost u životu – smrt.“

On je takođe priznao da posle tog nemilog događaja ništa nije isto: „Život je drugačiji posle infarkta i ostaju neke posledice. Meni se, na primer, na neki način promenio i izraz lica“, istakao je on.

On je za kraj dodao: „Moje prirodno stanje je umor. Dobro se snalazim u tome.“

Poznati glumac je nedugo nakon infarkta pre 2 godine izjavio da je jedina dobra stvar koja je proizašla iz svega toga da je odlučio da prestane da puši, bez potrebe za pilulama za odvikavanje, ili nečega sličnog.

(Vesti-info.rs)